Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Det skal du overveje, når du vil låne 75.000 kroner

Et lån på 75.000 er et forholdsvist stort lån. Derfor vil selv en lille forskel i ÅOP-værdien på lånet være lig med en stor økonomisk besparelse hen over afdragsperioden. Særligt hvis du vælger en længere afdragsperiode. Så læs med her, og find ud af, hvordan du nemmest finder det billigste lån.

Skal du låne 75.000 kroner på den billigste måde, ved du sikkert godt, at du skal vælge lånet med den laveste ÅOP. På et lån af den størrelse kan selv en lille forskel i ÅOP betyde en stor besparelse, når lånet skal betales tilbage.

Du kan ikke bruge låneberegneren, når du låner 75.000

Men vidste du, at du ikke bare kan bruge den låneberegner, som de fleste låneudbyderne på nettet har på deres hjemmeside. Og så bruge resultatet til at sammenligne låneudbyderne med. Det gælder både for lån på 75.000 og alle andre lån.

For den låneberegner du finder på låneudbydernes hjemmeside, anvender en rentesats, som ligger omtrent midt i det rentespænd, som låneudbyderen har på deres lån. Rentespændet er forskellen på den billigste og den dyreste rente, som de tilbyder lån til.

For den rente du får tilbudt på dit lån på 75.000 afhænger af, hvor god en privatøkonomi finansieringsselskabet vurderer, at du har. Synes de, at du har en god privatøkonomi, får du en lav rente. Og synes de, din privatøkonomi er knapt så god – men stadig god nok til at du kan få lånet – giver de dig en høj rente på lånet.

Du skal søge om lånet for at få den rigtige ÅOP

Derfor skal du altid vælge 3-4 forskellige låneudbydere at ansøge om et lån på 75.000. Derved får du samtidig at vide, om de vil give dig lånet.

Bliver du godkendt, sender de dig et lånetilbud. Her kan du se den ÅOP, som de har sat dit lån til.

Så er det bare at sammenligne ÅOP’en på de forskellige lånetilbud, og vælge det lån, som har den laveste ÅOP.

Så kommer dit lån på 75.000 til at koste dig mindst muligt.

Så meget kan du spare på et lån på 75.000

Men hvor meget kan du egentlig spare ved at gå benhårdt efter den laveste ÅOP?

Vi har lavet et tjek blandt nogle af de billigste lånebydere, som vi ved, udbyder lån på netop 75.000.

Her fjernede vi den billigste og den dyreste udbyder fra sammenligningen, og medtog kun de 3 låneudbydere, som ligger i den lave ende af skalaen. Her er der en forskel på hele 5,47 procent mellem den billigste og den dyreste af de udvalgte låneudbydere på et lån på 75.000 med en afdragsperiode på 60 måneder.

For du kan kun bruge ÅOP som sammenligningsparameter, hvis du sammenligner lån på samme beløb og samme løbetid.

Forskellen svarer til en kontant besparelse på 21.581.

Altså har du omkring 360 kroner mere tilbage på kontoen hver måned, hvis du vælger det lån, som har den laveste ÅOP.

Se selv sammenligningen her:

LåneudbyderÅOPSamlet tilbagebetaling
Finansieringsselskab A7,19 %89.520 kr.
Finansieringsselskab B10,46 %95.584 kr.
Finansieringsselskab C12,66 %111.101 kr.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.