Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Hvordan finder jeg det billigste kviklån

Et kviklån er en ydelse, lige som alt muligt andet du køber. Derfor kan du med fordel indhente tilbud fra flere forskellige finansieringsskaber på nettet, så du får det billigste kviklån. Det er lige så lovligt, som at bede om tilbud fra flere håndværkere, eller tjekke hvilken webshop eller butik, som sælger en vare billigst. Læs med, og find ud af, hvordan du nemt kan finde det billigste kviklån.

Danskerne er nogle krejlere, og vi bruger oftest tid på at finde den billigste pris på den ydelse eller vare, som vi gerne vil købe.

Bare ikke, når det gælder det billigste kviklån. Her udbeder vi os sjældent tilbud fra flere forskellige finansieringsselskaber. Eller også tror vi, at vi har undersøgt udbuddet og fundet det billigste kviklån. Men i virkeligheden har vi snydt os selv.

Låneberegneren giver dig slet ikke det billigste kviklån

For det eneste forarbejde, som vi oftest foretager, er at tjekke de enkelte låneudbyderes ÅOP % i en sammenligningsoversigt, som den vi har på forsiden af vores Hurtigudbetaling.dk.

Derefter går vi ind på hjemmesiden hos de tre billigste udbydere af kviklån, sætter det beløb ind i deres låneberegner, som vi gerne vil låne, og trækker så i skydeknappen for løbetiden, til vi får en månedlig ydelse, som vi har råd til.

Derefter vælger vi samme lånebeløb og løbetid hos de andre to udbydere – og vælger så den udbyder, som har den billigste månedlige ydelse.

Det er præcis sådan, vi snyder os selv.

Rentespændet gør låneberegneren ubrugelig

Men ser du efter i det, der står med småt i låneberegneren, kan du se at, alle rente- og ÅOP-satser er angivet som et procentinterval.

Det kaldes rentespændet.

Det angiver, hvor lav eller høj rente du kan få hos låneudbyderen, alt efter hvor god eller dårlig en økonomi, de vurderer dig til at have.

Derfor kan det faktiske rente- og ydelsesbeløb variere endog ganske meget fra det, du kan se i låneberegneren.

For den anvender altid en rente, som ligger midt i rentespændet.

Så enten kan du få lånet meget billigere. Eller også bliver det meget dyrere, end der står.

Ansøg altid om lånet hos minimum tre låneudbydere

Det afhænger som sagt af, hvor god den enkelte låneudbyder vurderer din økonomi til at være.

Derfor er du nødt til at søge om lånet først, før du kan få at vide, hvor lavt eller højt et renteniveau, den pågældende låneudbyder vil tilbyde dig et kviklån til.

Først når du sidder med lånedokumentet på lånet, kan du se de rentesatser og den månedlige ydelse, som kommer til at gælde for dig.

Derfor anbefaler vi altid, at du ansøger om lånet hos de tre billigste kviklån-udbydere i vores oversigt. Det kan du gøre helt lovligt og risikofrit. For lånedokumentet er kun et tilbud, lige indtil du underskriver det med dit NemID.

Så ansøg om lånet tre steder, se hvad de tilbyder dig kviklånet til, og vælg så at underskrive lånekontrakten hos den låneudbyder, som reelt set giver dig det billigste kviklån.

Læs lånekontrakten grundigt, før du vælger det billigste kviklån

Men hold lige hesten, før du underskriver. For det er altid en god ide at læse lånekontrakten grundigt igennem, før du vælger låneudbyder.

For selv om du selvfølgelig ikke regner med det, kan du komme ud i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån. I sådan en situation er det altid en god ide at vide, hvordan du står stillet, og hvor dyrt f.eks. rykkergebyrer og renter på et misligholdt lån er.

Så læs altid lånekontrakten igennem på alle tre lånetilbud, før du vælger det billigste kviklån.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.