Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Lån med hurtig udbetaling

Nogle gange kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få udbetalt pengene fra et lån. Men ofte er hastværk lastværk, og kan føre til et forkert valg af låneudbyder. Det kan koste dig mange penge ikke at undersøge markedet ordentligt, før du låner. Følger du det tip, vi kommer med i denne artikel, kan du spare mange penge på dit lån på nettet.

Har du fundet et godt tilbud på en eller anden ting, du bare må eje? Eller drømmerejsen til næsten ingen penge?

Så kan det være svært at sidde og vente på, at din låneansøgning bliver behandlet i banken. Eller hos nogle af låneudbyderne på nettet. Du skal bare have fundet et lån med hurtig udbetaling, så du kan sikre dig det, du har fået øje på.

Alle lån på nettet har hurtig udbetaling

Men faktisk har alle lån på nettet hurtigt udbetaling. I hvert fald når du sammenligner med banken. Her kan en låneansøgning nemt tage flere dage at behandle, medmindre banken kender dig godt, og du har en god økonomi i bankens øjne.

For i modsætning til banken bruger de fleste låneudbydere en eller anden form for algoritme til at prækvalificere dig til lånet. Algoritmen anvender de data, som du giver låneudbyderen adgang til, når du underskriver din låneansøgning med dit NemID. Derefter gennemgå en medarbejder resultatet, og tager endelig stilling til din ansøgning. Ja, enkelte låneudbydere anvender ligefrem kun algoritmen.

Derfor kan du få både hurtigt svar, og oftest have pengene på kontoen samme dag, som du bliver godkendt til lånet – eller dagen efter.

Udnyt hurtig udbetaling til at lave en grundig research

Men i stedet for at kaste din kærlighed på den første den bedste låneudbyder, bør du bruge lidt ekstra tid på at undersøge markedet for lån med hurtig udbetaling. Det kan nemt give dig et billigere lån. Og udbetalingen sker jo lige hurtigt, uanset hvor meget tid du bruger på at undersøge dine lånemuligheder 😉

Find den billigste ÅOP

Når du skal finde det billigste lån, kan du med fordel tjekke vores oversigt over udbydere af kviklån. Her skal du holde øje med kolonnen med ÅOP.

ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Den angiver, hvor mange procent af det årlige afdrag du betaler, der går til renter og gebyrer.

Altså er den låneudbyder, som tilbyder den laveste ÅOP, den billigste.

Men pas på!

De fleste låneudbydere angiver ÅOP’en som et interval. For den ÅOP, der kommer til at gælde for dit lån, afhænger af, hvor god en økonomi låneudbydere vurderer, at du har.

Sådan finder du det billigste lån med hurtig udbetaling

Derfor kan du kun bruge listen til at finde de låneudbydere, der tilbyder de laveste ÅOP’er. For at finde ud af, hvilken ÅOP der kommer til at gælde for dig, er du nødt til at ansøge om lånet. Derved får du fat i den lånekontrakt, som kommer til at gælde for dit lån.

Du kan sagtens ansøge om lånet og få lånekontrakten, uden at komme til at hæfte for det. Du hæfter nemlig først for lånet, når du har underskrevet lånekontrakten med dit NemID. Indtil det sker, er kontrakten bare et tilbud på lånet

Så ansøg om lånet hos de tre-fire billigste låneudbydere. Og tjek så, hvilken ÅOP de hver især tilbyder dig. Vælg derefter den låneudbyder, der giver dig den laveste ÅOP i kontrakten – og tjek også gerne, lånets vilkår og størrelsen på eventuelle rykker- og inkassogebyrer, før du skriver under.

Sådan finder du det billigste lån med hurtig udbetaling!

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.