Lån penge

Der er flere danskere, der i mange år har troet, at det har været langsomt og rigidt, at skulle låne penge på nettet. Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at det ikke forholder sig således. I løbet af de seneste år er der dog meget, der har ændret sig, når det kommer til at skulle låne penge på nettet. Det er kun noget, der er til stor fordel for netop dig, da det er noget der har været med til at gøre det nemt for dig at låne penge. Derfor kan det også klares i løbet af kort tid.

En stor del af de personer, der vælger at låne penge på nettet i stedet for at tage fat i deres bank har også et ønske om, at det er noget, der kan klares hurtigt. Enten fordi de ganske enkelt ikke har lyst til at bruge for meget tid på det eller fordi de har brug for penge her og nu, hvad end det er til at betale for en regning, der pludselig er dukket op hos dem eller de derimod har fundet et godt tilbud, der simpelthen er for godt til at sig nej til og som de ikke vil gå glip af.

Er det vanskeligt at låne penge på nettet?

lån pengeDu kan nemt låne penge på nettet. Det er hverken noget, der tager lang tid eller noget, der er vanskeligt. Det er tilmed noget, du kan gøre direkte fra de fleste enheder. Hvad end du har lyst til at glæde familien med en lækker ferie til en eksotisk ø, om du vil overraske din kæreste med en lækker middag med det hele, eller du derimod har en regning, der skal betales, så kan du finde frem til et stort antal af låneprodukter ved blot et par enkelte klik med din computermus.

I og med, at der er tale om et marked, der er vokset på markant vis i løbet af de seneste år, så kan du også være helt og aldeles sikker på, at det kan være svært at finde hoved og hale i den store jungle af lån. Det er heldigvis noget, vi har gjort nemt for dig, da du her på siden kan finde en god oversigt over samtlige af de aktører, der i dag kan findes på det danske marked og de lån, som de tilbyder til deres danske kunder, hvorfor det også er relativt nemt at låne penge.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der mener, at det er svært at finde det helt rette lån for deres vedkommende. I en sådan forbindelse er det også værd at understrege, at der er mange aspekter, du skal have fokus på, hvilket er noget, der kan være svært, hvis du ikke har erfaring med det eller hvis du ikke kender til de mange begreber, der adskiller de mange lån på og som du dermed også skal bruge til at sammenligne dem med.

Du kan låne penge helt uden at stille sikkerhed

Én af de helt store fordel ved at låne penge på nettet er, at det er muligt for dig at låne penge uden at skulle stille en sikkerhed for dig. Det sikrer dig, at der ikke er tale om et lån med et væld af krav og forpligtelser. Hvis du ikke har lyst til at skulle bekymre dig om, at skulle stille en sikkerhed i form af enten dit hus, din bil eller noget helt tredje. Det kan nemlig betyde, at du i tilfælde af, at du ikke kan betale din gæld, skal aflevere det, du har stillet i pant til din debitor.

Nogle enkelte steder stilles der dog krav til, at du er villig til og kan fremsende en form for dokumentation på, at du har en fast og stabil indkomst, hvis du har planer om, at skulle optage et lån uden sikkerhed. Det er et lånekrav, der både er til fordel for debitor, men det er bestemt også noget, der er en fordel for dig, da du dermed kan være sikker på, at du ikke siger ja til et lån, der er for dyrt for dig og som dermed ender med at vikle dig ind i en stor gældsspiral.

Dertil skal det også gøres klart, at de lån, du kan finde på det danske marked, som ikke kræver, at der bliver stillet en sikkerhed ved, typisk er de mindre lån, da långiver dermed ikke tager en helt så stor risiko ved at låne pengene ud til dig uden, at skulle stille en sikkerhed for at gøre det. Det kan eksempelvis være, at du har et ønske om, at låne penge til at betale lidt af en ferie, købe et nyt og bedre TV til stuen eller derimod til endelig at få udskiftet din vaskemaskine.

Det gør låneprocessen meget markant lettere

I og med, at du ikke skal stille en sikkerhed, når du låner penge på nettet, så kan du også være sikker på, at det er noget, der er med til at gøre, at det går meget hurtigere. Det er som følge af dette, at du reelt set kan have penge på kontoen blot få timer efter, at du har accepteret et bestemt lånetilbud. Det skyldes i høj grad, at der ikke skal bruges tid på at undersøge de ting, du eventuelt skulle have stillet som sikkerhed for det lån, du er i færd med at optage.

Et krav om sikkerhed kan dog blive påkrævet, hvis der er tale om et større lån. Derfor er det også noget, der er meget typisk ved et boliglån, hvor debitor skal stille en form for sikkerhed i form af enten ejendele, formue eller andet af værdi over for kreditor. Det er også noget, der er aktuelt i forhold til andre typer af lån, som kun bruges til forbrug, men som dog har en vis størrelse. Derfor er det også noget, der kan blive stillet krav til ved nogle af de helt store lån.

Der findes mange typer af forbrugslån på det danske marked. Det betyder, at du med enkelte klik er i stand til at låne mellem 1.500 kr. og 400.000 kr. på nettet. Det er dog primært, hvis du ender med at bevæge dig i retning af de store beløb, at det er et krav, at der stilles sikkerhed. Da langt de fleste bruger disse lån til forbrug, så er det også meget almindeligt, at der ikke bliver stillet krav til sikkerhed, da lånet dermed har en størrelse, der ikke er helt så stor.

Hvis du blot skal låne en mindre håndfuld penge, fordi du gerne vil købe et nyt TV eller du gerne vil på en lækker ferie til den spanske solkyst, så er der ikke nogen synderligt stor sandsynlighed for, at du ender med at skulle stille en form for sikkerhed. Hvis du derimod skal låne penge til at betale for en komplet renovering af dit køkken, så er det noget helt andet. Det samme gør sig gældende, hvis du skal låne penge til at købe en båd, udbetaling til en bil eller deslige.

Ovenstående er dog ikke noget, der ændrer på, at det ganske enkelt er genialt, at du har mulighed for at låne penge på nettet uden, at skulle stille en sikkerhed for det, da det er noget, der er med til at sikre dig, at du ikke skal bruge for meget tid på at få værdisat dine ejendele, som du vil bruge som sikkerhed, det kræver ikke flere samtaler med en rådgiver og du skal ikke bruge tid på en masse papirarbejde. Du skal derimod blot ansøge og skrive under med NemID.
Andre emner:

Kan jeg låne penge uden at betale renter?

I løbet af de seneste par år er der flere og flere aktører på det danske marked, der er begyndt at låne penge ud til danskerne. Det har også betydet, at det dermed er blevet et marked med en stor og intens konkurrence. Det er faktisk noget, der har betydet, at du i dag har mulighed for at finde enkelte udbydere, der tilbyder dig et lån helt uden renter og gebyrer, hvilket betyder, at det faktisk er muligt for dig at låne penge, uanset hvad, du skal bruge pengene til.

Som ny kunde er det muligt for dig at optag et lån hos flere udbyder, hvor du får en rentefri periode, hvilket nogle steder er 30 dage, men andre derimod tilbyder 90 dage helt uden renter. Det skal dog gøres klart, at det ikke er noget, der betyder, at du slipper helt for renterne – det er først noget, der gør sig gældende, hvis du rent faktisk har betalt dit lån tilbage inden for 30 eller 90 dage, men hvis det ikke er tilfældet, så kommer du derimod til at skulle betale renter.

Hvad ovenstående betyder er, at det også er noget, der giver bedst mening at gøre brug af, hvis du har planer om, at skulle låne penge til et mindre køb eller en anden form for udgift, der ikke er synderligt stor, men som skal betales med det samme. Det skyldes naturligvis, at beløbet ikke bør være større end, at du realistisk set er i stand til at betale det tilbage inden for den rentefri periode, uanset om det er 30, 60 eller 90 dage, hvilket varierer mellem udbyderne.

Dertil er det også vigtigt, at du er klar over, at de rentefri muligheder for lån, der kan findes på det danske marked kun er aktuelle i forbindelse med eksempelvis små lånebeløb, en kort løbetid eller der er derimod er tale om et højere månedligt renteniveau, når den rentefri låneperiode er udløbet og selve renteperioden derimod tager sin begyndelse. Derfor skal du også kun optage et sådant lån, hvis du rent faktisk kan afdrage det hele inden for den rentefri periode.

Rentefri lån er primært mindre beløb

Generelt set er der tale om mindre beløb, når vi snakker om et rentefrit lån. Dertil skal det også gøres klart, at det er noget, der varierer rigtig meget fra udbyder til udbyder. Nogle steder er deres lånebeløb større end andre, mens der også er aktører på det danske marked, der tilbyder længere rentefrie perioder end andre. Det er dog meget normalt, at det er noget, der varierer et sted mellem 30 dage og 90 dage, hvorfor det også sagtens kan være f.eks. 45 eller 60.

Hvis du har et ønske om, at kunne låne penge, hvor du er fri for rente det første stykke tid, så er det typisk muligt for dig at låne op til 15.000 kr., men det er dog sjældent, at det er noget, som folk har mulighed for at betale tilbage i løbet af 90 dage. I denne forbindelse skal det også gøres klart, at kan du ikke betale pengene tilbage inden for den rentefri periode, så vil der blive pålagt renter, der typisk er højere end ellers for at gøre op for den rentefri periode.

Derfor er det også en type af lån, der kun giver mening, hvis du er helt sikker på, at du faktisk er i stand til at betale dit lån tilbage i løbet af den periode, der er rentefri. Det kan f.eks. være, at du gerne vil låne 6.000 kr. til at købe et nyt TV, som er på tilbud, hvorfor du ikke vil gå glip af det. Hvis du ved, at du kan afdrage disse penge over de næste to måneder, når du får løn, og lånet har en rentefri periode på 60 eller 90 dage, så er det naturligvis ikke noget problem.

Lån penge her og nu – få udbetalt penge på få timer

Det er selvfølgelig en klar fordel, at du både kan låne penge uden renter, at du ikke skal stille nogen sikkerhed og at du kan blive godkendt til langt de fleste af de lån, der kan findes på det danske marked. Det er dog ikke de eneste fordele, der er forbundet med at låne penge på nettet. Du kan nemlig låne penge her og nu, hvis det ønske. Det kan du gøre ved at vælge ét af de låneprodukter, der udbydes af en aktør, der byder på mulighed for at låne ved hjælp af NemID.

Hvis du gerne vil have pengene udbetalt i løbet af kort tid, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge en aktør, der tilbyder dig at underskrive din aftale med NemID. Der er nemlig rigtig mange fordele forbundet med dette, men den mest markante fordel er, at den gør alt lige fra kreditvurdering til underskrivelse af din aftale markant hurtigere – og det er i sidste ende noget, der betyder, at du også hurtigt kan få dine penge udbetalt.

Langt de fleste steder skal du blot klikke dig ind på deres hjemmeside, udfylde en formular med dine informationer og herefter modtager du et lånetilbud, hvis din ansøgning bliver godkendt. Du kan derefter vælge at godkende eller afslå det, når du har modtaget tilbuddet. Det hele kan du klare ved hjælp af NemID. Det betyder også, at det er nemt for dig at gennemføre processen og dertil er det også uhyre nemt for dig at få penge udbetalt i løbet af blot få timer.

Guide: Sådan låner du penge på nettet

Hvis du står over for, at skulle låne penge, så er det heller ikke utænkeligt, at du har svært ved at finde rundt på det store marked for lån. Det er særligt noget, der er aktuelt, hvis du ikke har prøvet at låne penge før og du ikke kender til de mange begreber, der har relevans for dit valg af lån. Det er dog ikke noget, der er direkte ensbetydende med, at det er svært for dig at låne penge, da det i langt de fleste tilfælde er noget, der kan klares i løbet af ganske kort tid.

I denne forbindelse skal det naturligvis gøres klart, at det er blevet markant nemmere for dig med tiden, da du blandt andet kan finde en god sammenligning her på siden, hvor du hurtigt kan finde de lån, der matcher de tanker, du har gjort dig i forbindelse med lånets størrelse, dets løbetid og meget andet. Det betyder også, at det er vigtigt, at du ikke blot låner et vilkårligt lån, men at du derimod sørger for at vælge dit kommende forbrugslån med det største omhu.

1. Find ud af, hvad dine behov og krav af

Når du skal låne penge på nettet, så er noget af det første, du skal gøre, at finde ud af, hvad dine behov og krav er. Det er ikke alle, der har de samme krav til det lån, de skal optage. Dertil er det heller ikke alle, der har de samme behov i forhold til f.eks. lånebeløb og løbetid. Det er blot uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, og hvis du skal kunne gøre dette, så er det også vigtigt, at du har brugt tiden på at overveje dine krav og behov meget, meget nøje.

Der er rigtig mange ting, du skal sørge for at tage stilling til, når du skal låne penge til. Det er noget, der gør er aktuelt, uanset om du skal optage et forbrugslån på nettet eller du skal låne penge til et større projekt i banken. Det er blandt andet vigtigt, at du sørger for at overveje aspekter såsom lånebeløb, tilbagebetaling, rente, gebyrer og meget andet. I dag er det heldigvis noget, du har nemt ved at gøre, hvis du blot benytter dig af vores sammenligning af lån her.

2. Sørg for at sammenligne de mange låneprodukter

Efterfølgende er det uhyre vigtigt, at du sørger for at sammenligne de mange typer af lån, du kan finde frem til på det danske marked. Det er nemlig dét, der sørger for, at du finder frem til det bedste og det billigste lån for lige netop dit vedkommende. Igen skal det gøres klart, at det er muligt at gøre ved blot at benytte dig af vores sammenligning her på siden, men det ændrer dog ikke på, at det fortsat er vigtigt for dig at vide, hvilke punkter, du skal holde øje med.

Når du skal sammenligne de mange lån, så er det dertil også vigtigt, at du faktisk sørger for at sammenligne lån, der minder om hinanden. Du skal f.eks. ikke sammenligne et lån, hvor du kan låne 10.000 kr., som skal betales tilbage i løbet af 12 måneder med et lån, hvor tilbagebetalingstiden lyder på det tredobbelte. Der vil være alt for stor forskel på disse lån. I stedet skal lånene minde om hinanden på punkter som både lånebeløb, tilbagebetalingstid og deslige.

3. Indhent lånetilbud fra flere forskellige aktører

Det er også uhyre vigtigt, at du sørger for at indhente lånetilbud fra flere forskellige aktører. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at du først kan forholde dig til en bestemt aktør, når du rent faktisk har fået et tilbud, der er blevet lavet specifikt til dig. De tal, du kan finde på deres hjemmeside og dermed også i vores sammenligning er blot noget, der er vejledende. Derfor er det heller ikke endegyldige tal, som du rent faktisk kan bruge til noget, når du skal låne.

Det tager heldigvis ikke særlig lang tid, at hente lånetilbud fra de mange aktører. Det er noget, der kan klares i løbet af blot ganske få minutter, hvis blot du har dit NemID ved hånden, da det skal bruges for at kunne ansøge om et lån på nettet. Dertil skal det også gøres klart, at det er stort set de samme informationer, du bliver bedt om at udfylde hos alle de aktører, der kan findes på det danske marked, hvilket betyder, at du reelt set bare kan kopiere og indsætte.

Når du har modtaget en række lånetilbud, så skal du selvfølgelig sammenligne dem med hinanden. Det er også noget, der betyder, at du skal sørge for at indhente nok til, at du kan sammenligne dem. Det er også noget, der betyder, at det ikke er nok at hente ét eller to tilbud. I stedet bør du indhente minimum tre tilbud, men hvis du føler, at det er noget, du har tiden til, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at indhente mere end blot tre gode lånetilbud.

4. Vælg det bedste og billigste lånetilbud

Når du har modtaget de forskellige lånetilbud, så skal du selvfølgelig sammenligne dem, så du dermed kan vælge det bedste og billigste af dem. Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge det bedste lån for dit vedkommende, da det er noget, der er meget individuelt. Der vil f.eks. være nogle, der mener, at det er vigtigere for dem, at de vælger et lån med en kortere løbetid, så de kan få det betalt hurtigt, mens andre derimod mener, at renteniveauet er vigtigere.

Vælg med omhu og giv dig tid til at vælge. Det er med til at forøge dine chancer for at vælge det rette lån. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er det en god idé, at du vælger at ansøge flere steder, så du har flere tilbud at vælge mellem. Dertil forøger det selvfølgelig også dine forudsætninger for at vælge det bedste lånetilbud på markedet, men det kræver dog, at du er varsom og vælger med omhu.

Sørg for ikke at låne penge, du ikke har råd til at låne

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan være dyrt for dig at låne penge på nettet. Der er mange lån, der har både høje renter og gebyrer. Det er én af de aspekter, der er med til at gøre, at du ikke skal stille en sikkerhed, mens det også er noget, der medfører, at du ikke skal bruge synderligt lang tid på lånet. Derfor er det dog også vigtigt, at du sørger for at gøre sikre dig, at du ikke ender med at optage et lån, der er for dyrt til, hvad du egentlig har råd til.

I løbet af de seneste par år har du – med garanti – hørt flere skrækhistorier om, at folk er endt med at blive fanget i en gældsspiral, fordi de har optaget lån, der ganske enkelt er alt for dyre. Der er mange, der har prøvet at køre det som en skrækhistorie mod långiverne, men faktum er dog, at det ikke er deres skyld. Hvis du ikke selv er i stand til at holde styr på din økonomi og holde dig til lån, du rent faktisk har råd til, så du ikke ender med den en stor gæld.

På trods af, at du nemt kan blive fristet af de mange lån, du kan finde på det danske marked, der nemt kan give dig råd til de mange ting, du går og drømmer om, så er det uhyre vigtigt, at det ikke er noget, du lader dig overtale af. I stedet er det vigtigt, at du har fokus på rent faktisk at holde dig til de lån, du har råd til at betale tilbage. Hvis du misser et afdrag, så vil det ende med at koste dig dyrt, da det vil betyde, at renterne stiger og du pålægges endnu flere gebyrer.