Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Lån til indskud

Et lån til indskuddet er tit din eneste udvej, hvis din nye drømmelejlighed udbydes af en privat udlejer. Her er det oftest også vigtigt, at du kan skaffe pengene i en fart. For dukker der en anden lejer op, som har pengene til indskuddet klar, bliver udlejeren hurtig utålmodig på at få dit svar. Så hvordan finder du et hurtigt lån til indskuddet på din nye lejlighed?

Skal du ind på lejeboligmarkedet, skal du oftest finde rigtig mange penge til indskuddet på din nye lejlighed. For i dag nøjes de fleste private udlejere ikke kun med selve indskuddet – det som også kaldes for et depositum. Nej, de vil også gerne lige have, at du indbetaler de 3 måneders husleje, som du ellers skulle betale i opsigelsesperioden.

Det betyder, at det ikke længere er nok, at skulle ud og finde et indskud på 3 måneders husleje. Plus den første måneds husleje. Nej, i dag skal du stille med et beløb, der svarer til 7 måneders husleje. 3 til indskuddet, 3 til de sidste 3 måneders husleje og så den første måneds husleje.

Så har du fundet en lejlighed til 7.000 kroner om måneden, skal du lægge 49.000 på bordet, før du får nøglerne til lejligheden udleveret!

Et kapløb med tiden

Samtidig er det oftest et kapløb med tiden. For tit er der også flere andre interesserede lejere. Særligt i de større byer rundt om i langet og på de tider af året, hvor der er studiestart. Stiller en af de andre interesserede lejere med hele beløbet til indskud og så videre, er det dem, der løber med lejligheden.

Derfor er det sjældent banken, du skal gå til, medmindre de kender dig godt. For et lån på tæt på 50.000 kroner vil banken oftest kræve sikkerhed for – og da du jo ikke kan stille lejligheden som sikkerhed for lånet, kan det være svært at komme op med noget, der er værdifuldt nok.

Samtidig er banken tit lang tid om at behandle låneansøgningen – også selv om du kan stille sikkerhed. For det kræver, at sikkerhedsstillelsen først bliver tinglyst. Og det kan nemt tage et par dage – og giver dig ekstra udgifter til stiftelsen af lånet. Så alt i alt er det ikke ualmindeligt, at det tager en uges tid at få et lån til indskud igennem hos banken.

Så lang tålmodighed har de færreste udlejere. Især hvis der står andre interesserede, og vifter dem om næsen med pengene.

Det hurtigste lån er tit det billigste

Kan du ikke stille sikkerhed for et lån i banken, er et helt almindeligt forbrugslån, det eneste andet lånetilbud banken kan give dig.

Det ligger typisk til en rente på omkring 9-10 %. Den rente kan et forbrugslån på nettet sagtens konkurrere med. Ja, oftest kan du spare både 3 og 4 procent i rente, hvis du vælger en af de store online låneudbydere.

Samtidig skal du ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet. Derfor bliver låneansøgningen udelukkende et spørgsmål om at vurdere, om din privatøkonomi kan klare afdragene på lånet.

Det kan låneudbyderne på nettet hurtigt finde ud af ved hjælp af de oplysninger, som du giver dem lov til at indhente om dig hos SKAT og kreditvurderingsinstitutter, når du underskriver din låneansøgning med dit NemID.

Det betyder, at du hurtigt kan få svar på, om du kan få lånet – og oftest kan have pengene udbetalt i løbet af et døgn eller to, efter at låneudbyderen har fået din digitale signatur på lånekontrakten.

Så skal du bruge penge til indskud, anbefaler vi, du låner til indskuddet hos den online låneudbyder, der kan tilbyde den laveste ÅOP på lånet.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.