Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

RKI lån – kan du låne, hvis du er registreret i RKI?

RKI lån lyder som en særlig type lån, du kan optage, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registeret. Men selv om de er muligt at blive godkendt til lån hos visse låneudbydere på trods af en registrering som dårlig betaler, er det en rigtig dårlig idé at tage imod tilbuddet. For lånet er dyrt, og vil blot gøre det endnu sværere for dig, at komme af med din registrering som dårlig betaler. Læs med her, og find ud af, hvordan du kommer ud af RKI eller Debitor Registeret.

Vidste du, at der findes låneudbydere, der har specialiseret sig i at låne penge ud til folk, der er registrerede som dårlige betalere?

Lånene hører i dag til de dyreste i branchen, og har typisk en ÅOP på tæt på de 35 %. Det er det maksimale, der må tilbydes lån til på det danske marked.

Ganske vidst har de fleste af denne type låneudbydere også et lånetilbud, der holder sig under de 25 % i ÅOP, som er grænsen for at måtte markedsføre deres lån.

Men i praksis vil den faktiske ÅOP ligge over denne værdi, når først du får dit lånedokument. For risikoen ved at låne ud til folk, som allerede er registrerede som dårlige betalere er ekstrem høj. Det tager låneudbyderne af RKI lån sig naturligvis betalt for i form af rentesatsen.

Hvad skal der til for at slippe ud af RKI?

Vil du låne penge på trods af en RKI-registrering, er den bedste og billigste måde at gøre det på, at komme af med din registrering som dårlig betaler.

Det kræver blot, at du ved præcist, hvad det er for et forhold, du er registeret for. Samt hvor mange penge der skal betales for at slippe af med registreringen.

Det kan du finde ud af, ved at gå ind på hjemmesiden dininfo.dk og logge ind med dit NemID. Det er Experians – dem som ejer RKI i dag – side, hvor alle danskere kan tjekke, om de er registreret som dårlig betaler.

En tilsvarende tjeneste tilbyder Bisnode, der i dag ejer Kreditor Registeret. Den finder du lige her.

Ved at logge ind på de respektive tjenester, kan du nemt se, om du er registreret, samt for hvad og hvor meget det drejer sig om.

Opret en afbetalingsaftale

Når du har fundet ud af, hvor meget du skylder hos den kreditor, der har bedt om at få dig registreret som dårlig betaler, skal du efterfølgende kontakte denne.

Her er det faktisk nok, at du opretter en afbetalingsaftale med kreditoren, for at du kan slippe af med din registrering. Det kræver naturligvis også, at du efterfølgende overholder aftalen. Ellers kan du hurtigt ende i et de to registre igen.

Lige så snart kreditoren har slettet din registrering som dårlig betaler, har du igen adgang til at ansøge om helt normale lån.

Men selv om låneudbyderne ikke kan få oplyst, at du HAR været registreret, skal du nok ikke forvente, at du kan få tilbudt den laveste rente på det lån du ansøger om. For låneudbyderne henter stadig oplysninger fra SKAT og de andre instanser, som du giver dem lov til at bruge, når du underskriver din låneansøgning med dit NemID.

Men du risikerer ikke længere at blive afvist på grund af en registrering som dårlig betaler. Eller kun at have markedets absolut dyreste lånemuligheder tilbage at søge om RKI lån hos.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.