Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Kan du stadig få kviklån med hurtig udbetaling?

Det er stadig muligt at få kviklån med hurtig udbetaling efter de seneste lovindgreb på lånemarkedet. For de nyeste lovindgreb forsøgte ikke at spænde ben for hurtige lån. I stedet indførte de et renteloft, som har givet forbrugerne billigere kviklån. Det har reduceret risikoen for at ende i Luksusfælden med bundløs gæld. Læs med, og få alt at vide om kviklån med hurtig udbetaling.

Måske kan du huske, at regeringen for nogle år siden indførte en såkaldt betænkningstid på 48 timer på visse former for kviklån. Det fik aldrig dog aldrig nogen praktisk betydning, fordi udbyderne af de pågældende lånetyper ændrede deres produkter, så de ikke blev ramt af lovgivningen.

I sommeren 2020 trådte der så nogle nye lovændringer i kraft for kviklån. Har de så indflydelse på, hvor hurtigt du kan få pengene udbetalt på dit kviklån?

Lavere renter på udskældte lån

Måske belært af tidligere erfaringer gik de nye lovændringer ikke efter de udskældte kviklån med ”hurtig udbetaling”, som mange ellers mener, er med til at sende folk ind i en evig gældsspiral.

I stedet satte lovgivningen en effektiv stopper for de tårnhøje renter på de kassekredit-lignende lånetyper, som de tidligere, såkaldte smslån blev lavet om til, dengang da regeringen forsøgte at indføre en betænkningstid på lånene.

Det betyder, at der i dag er sat et renteloft ved en ÅOP på 35 %. Altså må renter og gebyrer på et lån maksimalt udgøre 35 % af det beløb, du betaler tilbage på lånet over et år.

Samtidig blev der indført et markedsføringsforbud på lån med en ÅOP på over 25 %. Altså må låneudbyderne ikke reklamere for lånetyper, hvor du betaler mere end 25 % i renter og gebyrer om året.

Bedre lånevilkår for forbrugerne

Det har i praksis betydet, at du som forbruger er blevet sikret billigere lån. Derved er der meget lavere risiko for, at du ikke har råd til at betale lånet tilbage – eller ender med at må optage endnu dyrere lån for at få råd til det.

Samtidig blev der indført et forbud mod at reklamere for kviklån i sammenhæng med gambling og spil. Både online, på tryk og i tv.

Derudover er der indført et omkostningsloft, som sikrer, at du samlet set aldrig kan ende med at betale mere end dobbelte af lånebeløbet tilbage. Derved er det slut med forretningsmodeller, hvor låneudbyderen ender med at tjene store beløb på rykkergebyrer og strafrenter i dummebødestørrelse.

Altså er det både blevet tryggere og billigere at låne penge herhjemme.

Du skal stadig tænke dig om

Det betyder dog ikke, at du bare kan låne løs uden at tænke over konsekvenserne. Eller bare kan optage lån hos den første, den bedste låneudbyder.

Vi anbefaler fortsat, at du ansøger om lån hos minimum 3 forskellige af de billigste låneudbydere her på forsiden af hurtigudbetaling.dk.

Derved finder du både ud af, hvorvidt det enkelte finansieringsselskab vil bevillige dig lånet, og præcist hvilken ÅOP-værdi du får på dit lån. For låneberegneren på forsiden at låneudbyderens hjemmeside anvender en gennemsnitlig renteværdi, der ligger midt i låneudbyderens rentespænd. Derfor kan dit lån nemt ende med at blive dyrere end det fremgår af låneberegneren.

Når du har fået lånetilbuddene, gennemlæser du dem, og vælger det lån, der har den laveste ÅOP-værdi og de bedste lånevilkår.

Så er du sikker på, at du altid får det billigste kviklån med hurtig udbetaling.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.