Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Lån penge trods RKI

For at du kan optage et lån mens du er i RKI, kræver det en individuel og grundig kreditvurdering. Vi modtager provision fra alle låneudbydere på listen.


–> KLIK HER FOR AT SAMMENLIGNE ALLE LÅN PÅ FORSIDEN <–

Der kan være flere årsager til, at du er havnet i RKI. Hvis du først er blevet registreret her, så kan det være svært for dig at låne penge. Det er ikke noget, der er umuligt, men ikke desto mindre, så er det noget, der i høj grad er med til at begrænse dine muligheder for at kunne låne penge på nettet (eller i banken for den sags skyld). Derfor er det også noget, du skal være opmærksom på, hvis du har i sinde eller har brug for at skulle låne penge trods RKI eller deslige.

De fleste af de personer, der i dag står i RKI har ikke valgt, at snyde deres kreditorer på bevidst vis, men er derimod blot ganske almindelige danskere, der på en eller anden vis er havnet i en situation, der er økonomisk presset. Der er selvfølgelig nogle, der er havnet her på mere selvforskyldt vis end andre, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at de danske banker har meget svært ved at sætte sig ind i dette, hvorfor det heller ikke er du bør låne, når du står i RKI.

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der mange danskere, der står registreret i RKI. Mange af dem kan sagtens kan have et behov for at låne penge, men det er bestemt ikke noget, der er nemt. Det betyder, at hvis du har planer om, at skulle låne penge, så er det vigtigt, at du leder de rette steder, da du ellers kan lede til evig tid. Der findes nemlig et mindre udvalg af långivere, der rent faktisk er villige til at låne dig penge, selvom du står i RKI.

Kan alle, der står i RKI låne penge?

lån penge trods rki

Der er stor forskel på de personer, der står i RKI. Der er mange af dem, der står registreret i registreret, der ikke har en synderligt stor gæld. Faktisk kan du blive registreret for så lidt som 1.000 kr., men det er dog sjældent, det sker. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det ikke er alle, der står i RKI, der har en stor gæld, der lyder på mange tusinde kroner eller deslige. Derfor er det heller ikke alle, der skal tænke over deres RKI-registrering på helt samme måde.

Stort set alle långivere, der i dag kan findes på det danske marked har købt adgang til RKI-databasen. Det betyder, at de kan se, om du er registreret og dertil også af hvem, for hvor meget og af hvilken grund. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er markant nemmere for dig at få lov til at låne penge, hvis du blot står i databasen for små 1.000 kr. frem for, hvis du skylder i omegnen af 100.000 kr. eller måske endda måske er nærmere en million kroner.

Hvad det betyder er, at det ikke er sikkert, at du kan låne penge, når du står i RKI, for hvis du har en stor gæld, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der bliver markant sværere for dig. I et sådant tilfælde vil det oftest også give bedre mening for dig, at bruge tid på, at få nedbragt din gæld i stedet for at låne flere penge. Der er et væld af danske virksomheder, der er forhandlingsvillige, når det kommer til nedbringelse af din gæld ved at lave en aftale.

Ikke alle udbydere låner ud til RKI-registrerede danskere

Det er er vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er alle danske udbydere, der er villige til at låne penge til dig, hvis du står i RKI, men der findes dog heldigvis et relativt stort udvalg af udbydere, der giver dig rig mulighed for at låne penge på trods af, at du står i RKI. Men som der også er givet udtryk for ovenfor, så er det ikke noget, der er helt nemt – og slet ikke hvis du står registreret i databasen hos Ribers Kredit Information for et større og mere uoverskueligt beløb.

Der er flere ting, du skal være klar over, hvis du har i sinde at låne penge på trods af, at du står i RKI. Én af de ting, du skal huske på er, at de renter og gebyrer, der følger med lånet oftest er markant højere end, hvis du ikke stod i RKI. Til gengæld er det dog meget sjældent, at du skal stille en sikkerhed for at få lov til at låne penge. Der findes dog enkelte steder, hvor det er et krav, at du stiller pant i nogle af dine ejendele, fordi du står i RKI og risikoen dermed er større.

Det er uhyre vigtigt, at det gøres klart, at sms lånet dermed også vil blive uhyre dyrt, og det er derfor også vigtigt, at du skal være helt sikker på, at du faktisk er i stand til at betale de høje renter og gebyrer såvel som selve afdraget på det lån, du vil optage. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der findes et væld af steder, hvor du kan optage RKI-lån, så du kan derfor også sammenlignet udbuddet, hvilket kan hjælpe dig med at finde frem til det billigst mulige lån.

Dertil skal det også gøres klart, at det er vigtigt, at du i stedet har fokus på at forsøge, at komme ud af RKI. Det kan du gøre ved, at begynde, at afdrage på den gæld, der har gjort, at du står i RKI. Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der også er mange, der er villige til at nedbringe din gæld, hvis I kan sætte en fast aftale i stand om, at du afdrager med et vidst beløb hver måned. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at komme i dialog med dem, du skylder penge til.

Hvad alt dette betyder er, at det ikke er umuligt for dig at låne penge, selvom du står i RKI, men hvad det også betyder er, at det hverken er noget, der vil blive nemt eller billigt for dig. Derfor er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at overveje det meget nøje, inden du kaster dig ud i, at låne penge, på trods af, at du i forvejen har en gæld, der har gjort, at du i dag står i RKI som dårlig betaler – du kan nemlig også ende med at gøre din situation markant værre.

Forsøg at komme ud af RKI, inden du optager dit lån

Hvis det er noget, der ser overskueligt ud, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé, at du til en start har fokus på, at komme ud af RKI i stedet for at tegne mere gæld ved at optage et lån, før du rent faktisk har styr på den gamle gæld. Det er ikke nemt at komme ud af databasen, hvis du har en stor gæld, men det er dog ikke noget, der betyder, at det ikke er muligt for dig, hvilket også betyder, at det er noget, du bør forsøge at få styr på først.

Det kan du enten gøre ved ganske enkelt at begynde at afdrage på den gæld, der har gjort, at du står i RKI, eller du kan vælge at tage kontakt til dem, du skylder penge for at høre, om I kan lave en aftale om, at gælden kan bringes lidt ned, hvis I laver en god aftale om, at du kan afdrage med et vist beløb hver måned og du dermed også kan være fri for din gæld inden for et bestemt tidsrum. Det er med til at gøre det mere overskueligt for dig at komme af med din gæld

Når du først er kommet ud af lån trods RKI, så vil du også kunne se, at det er noget, der betyder, at det er en del billigere for dig at låne penge, hvis du venter. Derfor er det ofte også værd, at forsøge, at få lavet om på din økonomi og få lagt et godt budget, der gør det muligt for dig at leve et anstændigt liv, mens du stadig afdrager på din gæld – og gerne med mest muligt hver måned, så du dermed hurtigt kan få gjort noget ved din gæld og slippe ud af databasen hos RKI.

For mange lyder det – med garanti – ikke helt nemt, at komme ud af RKI, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det selvfølgelig er muligt, hvis du er villig til at arbejde for det. Først og fremmest, så kan det kræve, at du er klar til at forhandle lidt med dem, du skylder penge, inden du kan få lavet en god aftale – det er særligt noget, der er aktuelt, hvis du ved, at du har en indkomst, der gør det rigtig svært for dig både at dække dine leveomkostninger og betale af.

Lån trods RKI er dyrere end andre typer af forbrugslån

Der er særligt én god grund til, at det godt kan betale sig for dig af bruge tid til at komme ud af RKI, hvilket er, at det er markant dyrere at låne penge, når du står i RKI. Derfor er der også ”mange penge” at spare, hvis du er i stand til at komme ud af RKI og vente med at optage dit lån efterfølgende. Hvis du mener, at du har brug for penge her og nu, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en bedre løsning ville være at spare penge i budgettet, så dit forbrug nedbringes.

Langt de fleste af dem, der mener, at det er nødvendigt at optage et forbrugslån, for at holde sig oven vande, kan nemlig spare penge på op til flere punkter i deres budget. Det kan f.eks. være, at du bruger rigtig mange penge på sodavand, fastfood, cigaretter eller noget helt fjerde måned efter måned. Derfor er det også et oplagt sted for dig at spare penge på, som i sidste ende kan give dig flere penge, der kan bruges til at nedbringe den gæld, du har fået.

Når du skal låne penge som RKI-registreret, så er det meget fælles for de mange långivere, der er villige til at låne dig disse penge, at deres låneprodukter vil byde på både meget højere renter, forhøjede gebyrer og større afdrag hver måned. Samtidig skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at det bestemt ikke er noget nyt, at de vil ende med at kræve pant i dine ejendele eller de på en eller anden vis kræver et form for indskud, for at få lov til at låne penge.

Hvis du er villig til at betale de yderligere udgifter, der er forbundet med et sådant lån, så er det ikke noget problem, men hvis du derimod ikke har lyst til at skulle betale de høje renter og gebyrer, der er forbundet med at vælge et lån, der er skabt til de mange danskere, der står i RKI, så er der ikke nogen vej udenom, at du først og fremmest skal holde fokus på at komme ud af RKI, da du dermed har mulighed for at finde et markant billigere forbrugslån på markedet.

Sørg for at sammenligne markedets mange låneprodukter

Når du står over for, at skulle låne penge, så er det meget vigtigt, at du giver dig tid til at sammenligne de mange låneprodukter, du kan finde på det danske marked. Det er ikke dem alle, der kan bruges, hvis du står i RKI, men der er dog flere udbydere på det danske marked, der er villige til at låne penge ud til danskere, der står registreret i den store database hos RKI. Mange tror det modsatte, men det er dog noget, der har udviklet sig meget med tiden.

Det er heldigvis relativt nemt at sammenligne de mange lån, der kan findes på de danske marked, hvilket du blandt andet kan gøre her på siden. Derfor er det heller ikke noget, der bør være et problem for dig. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at du først kan bruge din sammenligning til noget, når der er tale om lånetilbud, der kommer fra de danske udbydere, da de selvfølgelig giver dig et mere specifikt tilbud, når de har set, at du står anført som registreret i RKI.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at hente tilbud ind fra mindst tre aktører, da det dermed giver dig mulighed for at sammenligne dem med hinanden. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at des flere steder, du kan hente tilbud fra, des bedre indsigt i markedet, vil du dermed også kunne få. Det er dét, der kommer til at betyde, at du finder frem til det billigst mulige lån trods RKI.

Hvilke typer af lån kan jeg få, når står i RKI?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes et stort antal af forskellige typer af forbrugslån på det danske marked. Derfor er der også et rigtig mange typer af lån, som du skal undersøge, hvis du har planer om, at skulle låne penge på nettet. Det er dog ikke alle typer af forbrugslån på det danske marked, som du også har mulighed for at optage, hvis du allerede står registreret i RKI. I et sådant tilfælde er dine muligheder naturligvis en kende mere begrænset.

Derfor er det også vigtigt, at du er klar over, at du ikke har nær så mange muligheder som dem, der ikke står i RKI, hvis du har planer om, at skulle optage et form for lån, som du kan bruge til alt lige fra at tage på ferie, tage på en stor shoppetur eller derimod til at betale en uforudset regning, der lige pludselig er dukket op i din postkasse eller i din e-Boks, selvom det ikke er noget, du havde forventet. Sådan har det altid været – og sådan vil det også altid være.

Kviklån er den mest populære type af lån

Hvis du er på udkig efter en type af lån, du kan optage, på trods af, at du står i RKI, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal se nærmere på de mange kviklån. Det er nemlig den mest populære type af lån, du kan finde på det danske marked og derfor er der også størst sandsynlighed for, at du får succes med denne type af lån. Der er op til flere årsager til dette, men det handler dog primært om, at vilkårene for dette lån betyder, at det kan reguleres.

Først og fremmest, så er der mange aspekter af dette lån, der nemt kan justeres på, og det betyder også, at det sagtens kan struktureres til en person, der står i RKI. Det betyder, at det er relativt nemt for en långiver blot at øge renten, smide nogle flere gebyrer på eller kræve et større afdrag hver måned, så lånet hurtigere kan inddrives og så du dermed også hurtigere kan være fri for den gæld, der følger med, når du vælger at låne penge som RKI-registreret.

Langt de fleste af de danskere, der både står i RKI og står over for at skulle låne penge, vælger at se nærmere på et kviklån. Det skyldes i høj grad, at det både er det mest populære lån på det danske marked, men det er dog også noget, der handler om, at der er rigtig mange danske långivere, der bruger netop dette term, når de skal beskrive deres lån. Derfor er det også dét, du skal lede efter, hvis du har et ønske om at låne penge selvom du står i RKI.

Findes der et decideret RKI-lån?

Selvom du – med stor sandsynlighed – har læst og hørt en del om et såkaldt RKI-lån, så er det vigtigt, at det gøres klart, at der ikke er noget, der hedder et decideret RKI-lån. Det er blot et term, der er blevet opfundet for at give folk et indtryk af, at der er tale om et lån, der også henvender sig til folk, der står i RKI, men der findes dog ikke en type af lån, der kun gør sig gældende for folk, der er registreret i RKI, da der faktisk blot er tale om et helt almindeligt kviklån.

Forskellen på et lån, der henvender sig til den gængse dansker og til én, der står i RKI er, at et sådant lån er markant dyrere for en dansker, der står registreret i RKI. Her vil der nemlig være tale om et lån, der byder på meget højere renter, flere gebyrer og tilmed også et krav om større afdrag hver måned, så du hurtigt kan få afdraget lånet, eftersom långiver naturligvis er interesseret i, at kunne skrabe deres penge hjem hurtigst muligt, når låntager står i RKI.

Vigtigt at lægge et budget, inden du låner penge som RKI-registreret

Hvis du allerede står registreret i RKI, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at lægge et fast budget, så du kan se, om du reelt set har mulighed for at låne penge og dertil også betale de udgifter, der er forbundet med at gøre det. Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at hvis du står i RKI, så er der meget, der tyder på, at det er bedst, at du vælger at afholde dig fra det, da du i forvejen har en del gæld, du skal have gjort noget ved og som du derfor også skal betale af.

Hvis du ikke mener, at det er noget, du kan klare på egen hånd, så er det en god idé, at du vælger at tage kontakt til en dygtig rådgiver, der kan hjælpe dig med dette. Der er nemlig ikke nogen grund til, at du kaster dig ud i, at låne penge, hvis du ved, at du ikke er i stand til at betale både lån og de udgifter, der er forbundet med lånet, tilbage. Der er mange, der hvert år begår denne fejltagelse, hvilket også betyder, at de blot ender med at stifte en endnu større gæld.

Ved at have et godt budget, der viser dig, hvor mange penge, du har at gøre godt med hver måned, så kan du dermed også hurtigt finde ud af, om du reelt set har de penge, der skal til, for at kunne låne penge og betale dem tilbage igen. I et sådant tilfælde er det dog uhyre vigtigt, at det er gjort klart, at der er stor forskel på de mange mobillån på det danske marked, hvorfor du naturligvis også skal sørge for at finde frem til det billigst mulige hurtig lån på det danske marked.

Hvor kan jeg se om jeg er i RKI?

Faktisk er det ikke alle, der egentlig er klar over, hvorvidt de står i RKI. Det kan også være, at du har fået et brev om, at du står i RKI, men ikke helt er klar over, hvorfor du egentlig er blevet registreret i databasen over dårlige betalere. Hvis det er noget, du skal finde ud af mere om, så du kan finde ud af, hvad der ligger til grund for, at du står i RKI. I langt de fleste tilfælde får du et personligt brev ind af døren, der vil oplyse dig om dette, så er det ikke altid, at det når frem eller det kan være, at du ender med at smide det ud sammen med reklamerne ved en fejl, når du tømmer postkassen.

Det er heldigvis nemt for dig at finde ud af dette, da du nemt kan tjekke din status på nettet. Hvis det er noget, du hurtigt vil tjekke op på, så skal du blot logge dig ind på Experian. Det kan du gøre ved at klikke dg ind på DinInfo.dk, hvor du bliver sendt videre til en side, hvor du skal logge ind med NemID. Herefter bliver du sendt videre til en side hvor, du kan se, om du står registreret eller ej. Det er heldigvis noget, der både hurtigt og enkelt at have med at gøre.

På samme side kan du også se, hvor mange gange, du er blevet registreret i RKI. Du kan dertil også se, hvornår din registrering bliver slettet på helt automatisk vis. På trods af, at du ikke har betalt din gæld tilbage, så vil du nemlig maksimalt stå i deres database i 5 år. Det betyder også, at du automatisk vil blive slettet fra deres register, når der er gået fem år. Du kan dog også blive fri for registreret, når du har betalt din gæld, hvilket selvfølgelig anbefales.

Når du logger ind, så får du samtidig også mulighed for at klikke dig ind på din registrering, hvor du kan se både sagsnummer, dato og dertil også en række generelle oplysninger om din sag. Dertil vil du også kunne se, om der er tale om en sag, der er blevet sendt videre til inkasso, om det er noget, der kan få konsekvenser for dig og hvor lang tid, du har stået i RKI. For at kunne logge ind her og se din RKI-status, så er det et krav, at du har en dansk adresse.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.