Om Os

Hurtigudbetaling.dk er en låneportal hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over det danske lånemarked. Vores mål er at blive den foretrukne låneportal, hvilket indebærer for os indebærer at dække markedet så bredt som muligt.

Derfor har vi inkluderet mange forskellige typer af lån her på siden. Alt lige fra kviklån, SMS lån og til helt almindelige forbrugslån. Vi mener nemlig at det må være 100% op til forbrugerne, hvor de gerne vil låne penge, uanset om det så er et lån med høj rente og ÅOP. Selvom den type lån selvfølgelig har en masse bagsider, så må det være op til den enkelte at vurdere, hvorvidt de rent faktisk har råd til at betale lånet tilbage.

Vores personlige holdning er selvfølgelig at hvis du er fast besluttet på at låne penge, så bør du selvfølgelig vælge det lån der giver dig de bedste vilkår.

Vi vil dog altid anbefale at man forsøger at spare op inden man går og ud optager lån til forbrug, da det sjældent er en god idé på den lange bane. Din privatøkonomi vil takke dig for det på længere sigt, hvis du undlader at låne penge til forbrug, da det hurtigt kan koste dig mange penge i renter og gebyrer.

Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at skrive til os på info@hurtigudbetaling.dk – så vi vil gøre vores bedste for at besvare eventuelle spørgsmål du kunne have.