Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Kviklån her og nu

Selv om det er muligt at optage kviklån her og nu, er det aldrig en god ide at låne hurtigt og uovervejet. For den første, den bedste lånemulighed, som du støder på eller bliver tilbudt, er oftest den dyreste. Det er derfor, låneudbyderen har råd til at annoncere eller betale en god henvisningsprovision til dem, som anbefaler lånet til dig. Slå hellere koldt vand i blodet, og følg den fremgangsmåde, du kan læse her. Det giver dig lige så hurtige penge til en bedre rente.

Et kviklån her og nu virker som den hurtige og nemme kur på dine pengeproblemer. For er der brug for en uforudset reparation af bilen, et nyt køleskab, fordi det gamle er stået er, eller har du fundet et vanvittigt godt tilbud på det, du altid har drømt om, kan et lån oftest være den eneste udvej, hvis der ikke er penge nok på kontoen.

Pas på med de lån, du får anbefalet

Skal du købe nyt køleskab, ny vaskemaskine eller måske ny bil, vil forhandleren tit tilbyde dig et ”fordelagtigt” lån fra deres faste samarbejdspartner. Men sandheden er, at du oftest kan få lånet billigere, hvis du klarer låneansøgningen selv.

For forhandleren får naturligvis provision for at have formidlet kviklånet her og nu. Og den provision kommer du til at betale. Enten i form af en højere rente, et højere stiftelsesgebyr eller noget andet, som gør det muligt for låneudbyderen at tjene forhandlerens provision hjem.

Derfor kan du komme i den spøjse situation, at du kan få lånet billigere hos den selv samme låneudbyder, som forhandleren formidler lån for, bare ved at ansøge om lånet selv.

De dyreste lån har de største markedsføringsmuskler

Samtidig skal du passe på med at vælge de kviklån her og nu, som du finder reklamer for øverst i søgeresultaterne, på Facebook eller på de hjemmesider, du besøger.

For oftest er det låneudbyderne med de dyreste lån, som har de største markedsføringsbudgetter. Samtidig er det dem, som tjener mest på at blive vist først i søgeresultaterne og alle mulige andre steder, hvor du kommer på nettet.

Der findes dog enkelte undtagelser som f.eks. de allerstørste låneudbydere som f.eks. Santander og Bank Norwegian. De tilbyder lån, der oftest kan matche eller har en billigere rente end de traditionelle bankers forbrugslån. Derfor har de mange kunder, og lige så store markedsføringsmuskler som de dyre låneudbydere.

Gælder også låneudbyderne i de organiske søgeresultater

Du skal også vare dig for at klikke ind på de låneudbydere, som ligger øverst i den del af søgeresultaterne, som der ikke er betalt for. For også her har de dyreste låneudbydere oftest de største budgetter til SEO-optimering, indholdsudvikling og linkbuilding. Det kan sikre dem de øverste pladser i søgeresultaterne.

Ansøg altid om kviklån hos minimum 3 låneudbydere

Selv om du har brug for et kviklån her og nu, foregår udbetalingen af pengene fra lånet i dag så hurtigt hos stort set alle låneudbydere, at du har masser af tid til at ansøge om dit kviklån hos flere låneudbydere.

Skal du have den mest retvisende indikation af, hvor høj renten er på det kviklån, du skal bruge her og nu, bør du som minimum ansøge hos 3 låneudbydere. Og går du efter at finde det billigste kviklån, skal du ansøge hos mange flere.

Udvælg de tre udbydere, som har den laveste ÅOP-værdi i vores liste over låneudbydere her på forsiden af https://hurtigudbetaling.dk/. Ansøg derefter om lånet og se, hvad de svarer.

Bliver du godkendt til lånet, sender låneudbyderen et lånetilbud. Her kan du se den ÅOP-procent, som kommer til at gælde for dit lån.

Vælg nu lånet, som har den laveste ÅOP-værdi og underskriv lånetilbuddet med dit NemID. Så har du med garanti fået et kviklån nu og her, som er billigere end det, du fik tilbudt hos forhandleren eller i søgeresultaterne eller annoncerne på nettet.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.