Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Hvilken pc-skærm skal du vælge

Har du enten en søn eller en bror som spiller meget computer, så kender du sikkert problemet med at de brokker sig over deres computerskærm, det lyder sikkert mærkeligt for dig fordi en skærm er jo skærm ikke? En skærm er faktisk ikke bare en skærm, der kan være meget store forskelle på dem, om det er størrelsen, opdateringshastigheden, eller responstiden på dem. Stort set alle skærme er forskellige, men den typiske gamer har brug for en god skærm som ikke fejler for ham, det kan være svært at finde ud af hvilken du skal købe, hvad de koster også men det vil jeg forsøge at hjælpe med her.

Hvilken skærm

Der er mange forskellige mærker af computerskærme, men et af de bedste mærker der findes er et mærke der hedder BengQ, BenQ er et firma som laver nogle af de bedste skærme som findes på markedet, det er nogle pålidelige skærme og de er lavet af høj kvalitet, en af de bedste ting ved det er de faktisk ikke er nogle dyre skærme. Som kan købes til en fornuftig pris sammenlignet med mange andre mærker, så er det en skærm som er af høj kvalitet og hvor prisen er lav.

Hvad koster en skærm

En ny skærm kan variere i prisen, men du kan få en skærm helt ned til 1.800 kr. dog skal du regne med at betale mere, hvis du gerne vil have en god skærm som skal gøre alt det du har brug for hvis du gerne vil spille på højt niveau, du kan dog få en skærm som indeholder de nødvendige ting som der er brug for på højt plan, sådan en skærm koster cirka 2.000 – 2.100 kr. det kan dog godt virke dyrt at bruge så mange penge på en skærm, men hvordan får du så råd til den.

Sådan får du råd til den

Det kan virke meget svært at finde pengene til en skærm som koster 2.000 kr. plus, især hvis man ikke har tid til at spare op til det, men det findes der hjælp til i vores fantastiske samfund. Hvis du ikke kan låne af noget familie eller en meget god ven, så kan det virke svært fordi det er et dårligt argument at gå til din bankrådgiver og sige du gerne vil låne penge til en ny skærm, der vil du med ret stor sikkerhed få et nej. Der er dog en sidste løsning som kan være at du tager et sms lån, der vil der ikke blive stillet nogle spørgsmål, du vil have pengene på kontoen i løbet af nogle få timer som gør at du kan købe din helt nye skærm samme dag.

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.