Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Find dit lån her i dag
- Vi hjælper dig!

Vælg dit ønskede lånebeløb

kr

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 – 15,20%. ÅOP 6,52 – 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 – 81.253 kr.

Lån til køleskab, fryser, reparation af bilen eller andre uundværlige ting

Lån til køleskab, bilreparation eller vaskemaskine kan blive en nødvendighed, hvis du ikke har pengene lige ved hånden. For ingen af delene er ikke sådan lige til at undvære i længere tid ad gangen. Men hvordan finder du det billigste lån i en fart?

Der er bare nogen ting, du ikke kan undvære. Som f.eks. køleskabet eller fryseren til at opbevare maden i, bilen, du bruger til at køre på arbejde i og vaskemaskinen, der holder tøjet rent. Bare for nu at nævne nogle eksempler. De skal bare udskiftes eller repareres så hurtigt som muligt – koste hvad det vil.

Så har du ikke en lille opsparing stående til den slags uforudsete udgifter, må pengene skaffes på anden måde. F.eks. ved at låne!

Det er heldigvis ikke så besværligt længere, som det var engang – og det er faktisk en stor fordel for dig, når du skal undersøge lånemarkedet hurtigt. Men det kommer vi tilbage til.

Tag aldrig imod forhandlerens lånetilbud

For selv om du har travlt med at få løst dit problem, skal du ikke handle så hurtigt, at du ender med at vælge et lån, der er alt for dyrt for dig.

Eller skyde den genvej, som rigtig mange mennesker vælger. Nemlig at lade forhandleren formidle lånet til det nye køleskab eller den nye fryser. Eller takke ja til det lånetilbud, mekanikeren tilbyder dig til at finansiere en dyr reparation med.

For både forhandler og mekaniker får kommission fra låneudbyderne for at formidle lånet. Den kommission er der kun én til at betale. Og det er dig!

Du vil altid kunne finde et billigere lån ved at stå for låneansøgningen selv. Også selv om du ansøger hos det selvsamme finansieringsselskab, som forhandleren eller mekanikeren tilbyder lån hos.

Udnyt den korte behandlingstid på lån på nettet

Så selv om det skal gå stærkt, bør du gøre dit hjemmearbejde, før du kaster dig ud i et indkøb – eller aftaler en reparation.

Her kommer de korte behandlingstider for lån på nettet dig ekstra til gode. For selv om du vælger at indhente flere tilbud på dit lån, vil du oftest kunne have svar på alle dine låneansøgninger i løbet af en time eller to.

Og havde sparet mange penge på dit lån.

Få altid minimum 3 lånetilbud

Som minimum skal du altid indhente minimum 3 tilbud på lån fra 3 forskellige finansieringsselskaber.

Desværre er der mange forskellige hjemmesider, der udbyder lån på nettet. Og nogle af dem er låneformidlere. Så selv om du har fundet tre forskellige hjemmesider med billige lån, kan to af dem godt være for det samme finansieringsselskab.

Heldigvis skal det fremgå tydeligt af hjemmesiden, hvis der er tale om en låneudbyder. Så er der det, skal du lige tjekke op på, hvilket finansieringsselskab de formidler lån til. Så kommer du ikke til at ansøge om lånet to gange hos det samme finansieringsselskab.

Så er du helt sikker på, at du ender med 3 forskellige tilbud.

Hold øje med ÅOP’en

Når du udvælger, hvilke låneudbydere du vil ansøge om lån hos, kan du starte med at se på listen over låneudbydere på forsiden af vores hjemmeside. Udvælg nu dem, der har den laveste ÅOP for den beløbsstørrelse, du ønsker at låne.

Derefter ansøger du om lånet hos hver af de tre lånefirmaer. Derved får du fat i et låntilbud, der giver dig den konkrete ÅOP-værdi for et lån til netop dig. For renten kan svinge en hel del, alt efter hvor god en økonomi låneudbyderen vurderer, at du har.

Vælg nu det konkrete tilbud, der giver dig den laveste ÅOP. Det underskriver du med dit NemID, og får pengene udbetalt.

De andre låneudbydere takker du pænt nej til lånetilbuddet fra. For så længe du ikke har underskrevet det, forbliver det et tilbud.

Sådan finder du den billigste måde at låne til det, du ikke kan undvære i din hverdag!

Services

  • Forsikring
  • Telefoni
  • A-kasse og fagforening
  • El
  • Konkurrencer
  • Sundhed
  • Bredbånd/Fibernet
  • Bolig
  • Streaming

Nordiclån, Føniks Privatlån, Paymark Finans, L’EASY Minilån, L’EASY Kontantlån, D:E:R Privatfinans, Digi Finans, Ferratum, Lendo, Lendme, Goloan, Sambla, Kreditnu, Arcadia Finans, Mybanker, Hiper, Kviknet, Norlys, Dating, Maxspeed, Telia, JetNet, Djøf, Oister, Eesy, EDC, VitaePro, Mofibo, Bookbeat, Nextory, Podimo.